Skuša sa senfom

4 skuše srednje veličine
4-5 malih kašika senfa
1 dl belo vino sok od jednog limuna
2 čena belog luka
začin po ukusu
zejtin


Skuše očistiti od droba, lepo oprati i osušiti papirnatom salvetom. Ko voli može da uvije u projino brašno. Senf, zejtin, belo vino, limunov sok i iseckan beli luk umutiti u jednoličnu masu.
Vatrostalnu činiju namazati sa uljem i poređati skušu tako da otvori budu na gore. Puniti je pripremljenom masom. Ako nešto ostane može i preko ribe.
Pokriti folijom i staviti u frižider 2-3 sata. Posle peći a pri kraju pečenja skinuti foliju i pustiti da porumeni. Ukusna je i kad se jede hladna.
Preuzeto sa recepti.com

Autor

Written by Ribarnica Marković

Ribarnica Marković se nalazi u ulici Gradimira Mladenovića 13 naselje Pivara, Kragujevac Kontakt telefon: 034 384-900

0 komentara: